2008. március 17., hétfő

Elmúlt egy hét

Most látom, hogy egy hete nem írtam "kedves Naplómba".
Nem tűnt fel, mert elég sokat írtam ebben a 7 napban.

E-maileket, barátaimnak, főleg a népszavazásról, a politikai érdektelenségről és elfogultságról. Mindkettő nagyon összetett és érdemes meghallgatni, ki miért választotta egyiket vagy másikat.

Meg írtam az EMK-ról is, talán lassan ez is összeáll majd a másik blogon és Bálintnál pedig szakdoli formájában. Ma lement Pécsre, Ábel is szabad, mert tegnap (vasárnap) ügyelt így talán jutnak valamire a statisztikával.

Azután több "projektet" is kell szervezni: jövő hétvégén már Húsvét, csinálják a kerítést, az utat meg a garázskapu fölé az árnyékolót, lesz nyelvvizsga is nemsokára, jó lenne elcserélni, mert akor jönnének a lányok.

Tegnap repült Ivett a 2 gyerekkel Amerikába, remélem már jól megérkeztek. István felutazott hozzájuk elbúcsúzni, Zsombi nagyon helyes kamasz a maga vagy 180cm-vel. Bubuc pedig már beszél és a legaranyosabb korban van. Reméljük azért néha hazajönnek.....Szegény Dudáék is hasonló helyzetben vannak, Fekuszék kimennek ÚJ Zélandba.... Ahogy a dolgok alakulnak sajna egyre inkább ez tűnik a legésszerűbbnek.

Na, egész sok minden összejött, és még moziban is voltam Mártival.

Nincsenek megjegyzések: